¿Qué lecturas os seducen más?

sábado, 2 de abril de 2011

Agenda cultural d'abril de 2011. Recitals, presentacions i tallers:








L'associació vallesana Creativitat Arts impulsa Traçart, un taller de dibuix al carrer on, aquest proper diumenge 3 d'abril de les 11.00 a les 19.00 h, davant la seu de l'entitat (Rbla. d'Ègara, 71 de Terrassa), dibuixants i pintors professionals mostraran i ensenyaran llurs coneixements a tothom que els vulgui acompanyar.










 
Poesía en el Corral. Recital poètic a Alcalà d'Henares (Madrid), al Corral de las Comedias, Plaça Cervantes, 12. El proper 6 d'abril a les 19.30 h (amb la participació de Jenaro Talens i Mònica Lòpez Bordon).










Presentació de llibre. El proper 7 d'abril a les 11.00 h es presentarà oficialment La vida secreta de nuestros médicos, pel que fa a la seva versió en castellà (Editorial El Aleph), a càrrec del mateix autor, Genís Sinca, i dels doctors Antoni Caralps, Josep M. Gil-Bernet i Joan Uriach. A la Sala Pi i Sunyer de l'Hospital Clínic de Barcelona, Facultat de Medicina de l'UB, entrada per C. Casanova, 143 (Barcelona).







El I festival de poesia i microrelat de Viladecans, Vilapoètica, aplegarà a més de 200 escriptors i poetes d'arreu d'Espanya en una multitudinària on hi seran presents alguns col·laboradors de LITERATURA DEL MAÑANA, com Mònica Lòpez Bordon o Àngel Brichs. El proper 9 d'abril d'enguany, de les 10.00 h a les 22.00 h a Can Xic (Avgda. de Josep Tarradellas, Parc de Can Xic, 1 i Biblioteca de Viladecans (Av. de Josep Tarradellas, 16).





No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: