¿Qué lecturas os seducen más?

lunes, 29 de junio de 2009

Intercanvi juvenil internacional sobre música a Polònia



Resum: El tema principal d’aquest intercanvi juvenil és el coneixement de les cultures a través de la música, tocant instruments, ballant, cantant, etc.

Els participants dels diferents països practicaran aquestes disciplines conjuntament i en grup tot preparant un espectacle internacional per a nens querepresentaran al final del projecte. Al mateix temps, filmaran petits documentals de les diverses activitats i faran concerts durant els dies que duri l’intercanvi.


Objectius: la música pot ser un punt de connexió per a joves de cultures ben diferents. En aquest intercanvi es pretén crear un ambient multicultural pera que els participants explorin la diversitat, la riquesa i, perquè no, la individualitat de les diverses cultures a través d’un llenguatge universal comés la música.


Perfil dels participants: joves entre 18 i 25 anys (més un responsable de grup que pot ser major de 25) interessats en la temàtica i que puguin tocar uninstrument, ballar o cantar. Tots ells han de tenir un nivell com a mínim bàsic d’anglès per a poder comunicar-se.


Condicions: Pagar el 30 per cent del bitllet d’avió (el 70 per cent restant el retornarà l’entitat d’acollida amb el finançament de la Comissió Europea)més 100 euros de taxa de participació. Les despeses d’allotjament i manutenció estan cobertes. Aquest projecte rep el suport del programa Joventut en Acció de la Comissió Europea. Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres: projectes@barcelonavoluntaria.org


Intercanvi a Polònia

títol: World music notes

Dates: del 15 de juliol al 23 de juliol de 2009

Lloc: Dzwirzyno (Polònia)



No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: