¿Qué lecturas os seducen más?

domingo, 25 de abril de 2010

L'Ateneu Terrassenc regala llibres, per segon any consecutiu, als nens i nenes ingressats per Sant Jordi



"Una vegada Vicenç Ferrer digué que els premis eren per als pobres; doncs bé, nosaltres, cada any, des de l'any passat creiem que ho han de ser per als nens i nenes que -durant la Diada- no poden gaudir del seu llibre com cal. Aquesta és una activitat solidària, única i mai feta a Terrassa; una activitat original que, si més no, pretén fonamentar dues coses: el valor del llibre com a joguet útil i divertit i, d'altra banda, un exercici de caritat cristiana, aquí adoptat en forma de regal i de germanor d'una sèrie d'entitats egarenques, formades per gent excel·lent -tant en la seva persona com en llur vessant professional- que juntes fan companyia a aquells més petits en un dia d'especial trascendència per a Catalunya, com és Sant Jordi".
Àngel Brichs
Escriptor i membre de la Junta directiva
de l'Ateneu Terrassenc


FOTO: El subcampió del món a Roma l'any 2009 Iván Pérez (CNT), fa entrega de llibres als nens dins de la sala de pediatria de l'Hospital.

El passat dia de Sant Jordi, membres de l'Ateneu Terrassenc, l'ONG Ayuda-Directa i del Club Natació Terrassa, dels que es trobaven alguns jogadors de la selecció olímpica espanyola de waterpolo, se sumaren -per segona vegada- a l'esdeveniment REGALA UN LLIBRE, una activitat engegada a Terrassa l'any passat i en la que col·laboren algunes de les entitats terrassenques amb més importància i trajectòria històrica. REGALA UN LLIBRE és un acte solidari d'entrega de llibres, contes i còmics als nens que es troben ingressats en les plantes de Pediatria d'alguns hospitals de l'àrea de Terrassa durant la Diada de Sant Jordi. Enguany li ha tocat a l'Hospital de Terrassa, situat a la Carretera de Torrebonica s/n.





Fotografia: D'esquerra a dreta: Pere Vallribera (director-gerent del Consorci Sanitari de Terrassa), Marcial Peralejo (president de l'ONG Ayuda-Directa) i Àngel Brichs (Cap de la Vocalia d'Acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc i membre de la seva Junta directiva) en la sala de jocs de la Planta de Pediatria de l'Hospital de Terrassa, Crta. de Torrebonica s/n.










Fotografia: Membres del Club Natació i de les altres entitats col·laboradores, entregant llibres a les habitacions de l'Hospital.










Fonts de les imatges i dels textos:
Vocalia d'Acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc

2 comentarios:

Pluma Roja dijo...

Una labor muy humana e interesante, ¡Felicitaciones!

Aída

Anónimo dijo...

Gracias.

Atentamente,
Ángel Brichs

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: