¿Qué lecturas os seducen más?

domingo, 7 de marzo de 2010

Presentació de l'últim llibre d'en Matthew Tree a l'Ateneu Terrassenc

'Una obra actual que ens ajudarà a entendre una mica més aquell concepte tan llunyà i pròxim a nosaltres mateixos com ha sigut i segueix éssent el racisme.'
Àngel Brichs
escriptor i crític literari


Tot fa pensar que en Matthew Tree s'ha renovat. En “Negre de merda, el racisme explicat als blancs” ens aborda una temàtica tan antiga com actual. El mateix autor que ens sorprengué amb llibres com “La Puta feina” (2006) pel seu llenguatge cru i desacomplexat, nodrit sovint amb tocs d'un humor 'sui géneris' com és costum d'un bon anglès, ens sorprèn de nou en aquest títol de recent publicació. Tot fa pensar que aquesta vegada ha deixat llur ploma riallera per donar al perfil agoserat i sagaç, del que estem tan acostumats amb ell, l'afegit d'una serietat el·luctant, un element nou i captivador que elevarà llur prosa intel·ligent cap als límits del que el lector més exigent avui dia demana.



Per a tots aquells i aquelles que vulguin conéixer el com o el perquè que ha portat a en Matthew Tree a escriure aquest assaig tan trascendental com actual, en tindrà la seva oportunitat el proper 7 d'Abril d'enguany a 2/4 de 8 del vespre a l'Ateneu Terrassenc; carrer d'Antoninus Pius, núm. 79 de Terrassa (Barcelona).





Faci clic sobre la imatge, per a més informació.





Font de les imatges:
Vocalia d'Acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc


No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: