¿Qué lecturas os seducen más?

sábado, 20 de marzo de 2010

Properes activitats culturals /Próximos eventos culturales:







Recital en conmemoración del Día Mundial de la Poesía. Con Miguel Oscar Menassa (candidato al Premio Nobel de literatura 2010). En la sala de exposiciones del antiguo hospital de Santa María la Rica. Calle Santa María la Rica nº 3 de Alcalá de Henares. (Madrid) Mañana, domingo 21 de Marzo de 2010 a las 12.00 h. ENTRADA LIBRE





"Un gelat per Haití". Amb aquest títol s'estrena el proper divendres 26 de Març una campanya solidària a Mataró, que durà a terme Ayuda-Directa, amb la col·laboració d’un establiment d'aquella ciutat. Durant aquell dia, tothom qui ho vulgui tindrà l’oportunitat d’apropar-se a la gelateria "La Fior de Latte", situada al número setanta del carrer de Sant Benet de Mataró i gaudir dels seus gelats artesans. Els gelats no tindran cap preu estipulat i seran els propis consumidors qui en determinaran el seu preu. Amb els diners que es recaptin d'aquesta iniciativa Ayuda-Directa posarà iniciarà la creació d’un menjador per a nens a Haití que, després de la catàstrofe esdevinguda, han quedat sense família i sense sostre i es troben acollits en un convent de monges Teresianes d'aquell país caribeny.










Presentación del último libro de Noemí Trujillo. El próximo sábado 17 de Abril de 2010, a las 12 h del mediodía, en la Biblioteca de Viladecans, Avenida Josep Tarradellas, nº 53.














Para más información, pulsen sobre las imágenes anejas./ Per a més informació, premin sobre les imatges annexes.








No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: