¿Qué lecturas os seducen más?

miércoles, 16 de septiembre de 2009

Una nova època per a l'Ateneu Terrassenc





L'Ateneu terrassenc escalfa motors per a la nova temporada 2009-2010. Després de la recent formada Junta Directiva d'aquesta entitat el propassat mes de Juny d'enguany, ara, sota la presidència del Sr. Josep Corominas, actual president de l'associació, s'iniciaran a partir d'aquest Setembre tota una sèrie d'activitats, conferències i tallers amb la col·laboració espontània de personatges del món de la literatura i cultura en general.
Aquesta és alguna de les activitats que aquesta entitat terrassenca ens té preparades:

_____________________________________________________

Dimarts dia 15 a 2/4 de 8 del vespre a la sala de l’Ateneu
Presentació del llibre:
“SET DONES I UN HOME SOL”
de Víctor Alexandre
Periodista i Escriptor, Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions
Presenta la Sra. Rosa Mª Vives Organitza: L’Ateneu Terrassenc
_____________________________________________________

I pel que fa al següent mes d'Octubre de 2009, començaran un seguit de tallers i cursos, en la seva majoria encapçalats pel fundador de l'ex-Grup de Literatura de l'Ateneu Terrassenc (Glat) i impulsor del Grup d'Història de l'Ateneu Terrassenc(Ghat), Àngel Brichs, avui convertit en Grup d'Acció Literària i filològica, del qual n'és també cap l'esmentat escriptor i crític literari. D'entre el conjunt de tallers que ens té preparats, cal destacar la participació d'una coneguda de l'escriptor i aquest any guardonada escriptora, autora del llibre "Olor de Colònia", que tant s'ha sentit a parlar al passat St. Jordi i que és candidata a Premi Llibreter 2009. Parlem de la Sra. Sílvia Alcántara, la qual, es farà càrrec del taller d'iniciació a l'escriptura literària que s'iniciarà el proper dilluns 5 d’Octubre a dos quarts de set de la tarda, i se cel·lebrarà cada primer i tercer dilluns de cada mes de 18,30 h a 20,30 h a la seu de l’Ateneu.

Fotografia: Membres de l'Ateneu Terrassenc seguits de l'escriptora Sílvia Alcántara, abans de l'ofrena floral durant la diada de l'Onze de Setembre d'enguany a Terrassa.

En fí, nous col·laboradors per una nova època, fruït del treball inestimable dels qui fan possible dia a dia la continuïtat d'aquesta centenària entitat: tots els membres de l'Ateneu Terrassenc.



Més informació a: http://www.ateneuterrassenc.terrassa.net

Font: Grup d'Acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc

2 comentarios:

Pluma Roja dijo...

Buenos días, mi nombre es: Aída Niederheitmann Lara. Publico como Pluma Roja.

Recibí un mensaje de usted. Para mi es un honor y si usted quiere me puede decir que poema quiere o cuales quiere. Yo con mucho gusto se los otorgo.

Mi correo electrónico: aidaniederheitmann@gmail.com

Espero sus noticias llena de emoción. Mil gracias.

Unknown dijo...

Hola ¿qué tal? Encontré su blog a través del de Rocío L'Amar, leí un comentario suyo.

Las ideas que usted expresa aquí son, curiosamente, muy parecidas a las mías. Ayer encontré el blog de Rocío y hoy éste y ha sido muy gratificante ver que hay gente ahí, en algún lugar del mundo, que piensa como yo.

¡Gracias y saludos!

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: