¿Qué lecturas os seducen más?

viernes, 9 de octubre de 2009

"CONEGUEM KAMCHÀTKA" (conferència)


Ens plau convidar-vos a la conferència “Coneguem Kamchàtka” on, de la mà del seu director i creador, l’Adrian Schvarstein, s’explicarà aquesta visió escènica independent que tracta sobre l’efecte que produeix l’acceptació i arribada de l’immigrant en un país forani. Per mitjà d’una barreja entre la performance i el teatre de carrer amb un fort contingut social, Schvarstein li ha donat la volta a l’escenografia teatral per situar-la a l’alçada dels nous temps, configurant un projecte que li ha valgut un reconeixement quasi internacional.




Adrian Schvarzstein, és un director de circ, teatre i clown argentí instal·lat a Catalunya uns anys ençà. Aquest polifacètic autor i showman, es dedica al teatre des de 1989. Va estudiar Commedia Dell'Arte amb Antonio Fava a Italia, però no va ser fins uns anys més tard, quan creà diferents companyies teatrals de carrer, passant pel teatre visual, òpera i la publicitat, on es consolidà com actor. Ha creat l’espectacle de circo 'Klezmer' entre d’altres. La seva primera creació en solitari fou el “GREENMAN”, seguida de “THE BED”, premi al millor actor en el festival de Haifa, 1998. Després li seguí DANS, espectacle també de carrer on el públic n’és protagonista. A l’any 2008 creà el grup KAMCHATKA, el qual dirigeix, i pel que ha sigut guardonat amb el Premi Miramiro 2008.





Lloc: SALA MARIA PLANS (Annex Institut del Teatre de Terrassa)
Plaça Didó, 1 (Terrassa)

DIA DE LA CONFERÈNCIA: 14 d'Octubre de 2009

HORA DE L'ACTE: 19.00 h

ENTRADA: gratuïta

CONFERENCIANT: Sr. ADRIAN SCHVARSTEIN

Presentació de l’acte: A Càrrec del Sr. Àngel Brichs, en representació de LITERATURA DEL MAÑANA, el Sr. Agustí Humet, director del centre Territorial del Vallès per a l’Institut del Teatre i el Sr. Ferran Lozano com a Director del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí.


INVITACIÓ:







US HI ESPEREM!



No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: