¿Qué lecturas os seducen más?

lunes, 22 de febrero de 2010

Àngel Brichs en El Corte Inglés d'El Portal de l'Àngel





Imatge: Àngel Brichs a l'entrada d'El Corte Inglés d'El Portal de l'Àngel de Barcelona, i al costat del cartell-anunci de la presentació.








El propassat Divendres 19 de Febrer de 2010, amb motiu d'una conferència sobre “Les noves tendències de l'art”, l'escriptor i col·laborador d'aquesta pàgina, Àngel Brichs, aprofità per parlar del seu llibre, “El Neomodernismo Literario”, del qual acaba d'estrenar la segona edició. Acompanyat del nostre autor, també hi participà l'artista i pintor Josep Cárceles, del què a l'any 1988 la seva obra “Olimpismo Catalán, passà al fons d'art de la Casa Reial Espanyola. Entre els dos, parlaren de la situació de l'art en l'època de crisi en què ens trobem, per acabar presentant al públic assistent a la conferència, un esborrany del nou art universal que una tendència nova, anomenada Suprarrealisme, vol donar a conèixer: un gran crucifix de grans proporcions repintat fa poc per Cárceles i que vol presentar-se com una campanya contra una proposta presentada fa pocs mesos pel PSOE, en que es pretenia retirar els crucifixos dels llocs públics.




Imatge: Els artistes suprarrealistes, Oleg Tsyganyuk i Josep Cárceles, en la sala Àmbit Cultural d'El Corte Inglés de Barcelona, lloc on es feu la conferència.













--------------------------------





-----------------------------------------------------------
Copyright:

Artículo:
LITERATURA DEL MAÑANA©

Imágenes:
Ángel Brichs©

1 comentario:

Soledad Arrieta dijo...

El libro que aún no pude obtener...
Que interesante esta nueva idea de "Suprarrealismo", lo real superando la ficción, o esta volviéndose la realidad del lector, como expresás en otro artículo aquí publicado.
Es sumamente atractiva la temática, aunque (como siempre) se me dificulte un poco con el idioma y los traductores no sean tan útiles cuando de traducir textos ocmpletos se trata.
Mis felicitaciones, nuevamente, por esta nueva corriente neomodernista, espero con ansias poder inmiscuírme más en el tema.

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: