LA CUINA D'AUTOR CATALANA ACTUAL
amb Montse Estruch
Xef del prestigiós Restaurant "El Cingle" de Vacarisses que fa poc va rebre una estrella Michelín. Sòlida professional que s'alça com una de les grans mestres cuineres del nostre temps, a l'alçada de Ferran Adrià o d'Arzak, portant aquesta essència femenina en l'exercici d'un ofici que sempre s'havia reservat a l'àmbit masculí.
Ens parlarà de les noves formes i usos que ha adoptat en els darrers anys la cuina d'autor a Catalunya, fent un viatge que ens portarà a entendre una mica més el món singular i exquisit que envolta l'Alta Cuina que es fa al nostre país.
Presenta:
Àngel Brichsmembre de la Junta Directiva de l'Ateneu TerrassencOrganitza: Ateneu Terrassenc
Divendres 26 de Febrer de 2010 a les 9 del vespre al Restaurant Cal Gendre.C/ Baix Plaça, núm. 10
TERRASSA
-Menú del sopar-tertúlia (aprox.)-
(versió en Castellà)
PRIMER PLATO
Ensalada de verduras y pescado
Risotto de setas
Verduras a la brasa
Paté de mousse de pato con tostadas
Fideuá
Lacón ahumado a la gallega
SEGUNDO PLATO
Cordero a la brasa
Pollo a la brasa
Filete de cerdo con quesos
Merluza fresca a la plancha
Confite de pato a la manzana
Carpaccio de ternera
Chipirones a la andaluza
Lenguado con salsa de almendras
Bebida y postres incluidos
Precio: 14 €
Font: Vocalia d'Acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc
No hay comentarios:
Publicar un comentario