¿Qué lecturas os seducen más?

sábado, 19 de junio de 2010

Un espai artístic nou




Una exposició artística molt interessant obrí portes el passat dotze de juny d'enguany, dins la sala emblemàtica de l'entitat egarenca Ateneu Terrassenc.

Per uns dies, hom podrà contemplar algunes de les pintures de membres destacables d'aquesta entitat, i encara més, de Terrassa. Així doncs, podrem observar les obres de membres del GRID, com Floreal Soriguera i la pintura floral de Guerrero Girol, entre d'altres obres d'artistes que pertanyen a l'entorn de l'entitat.


Vents de canvi

D'altra banda, un seguit de nous autors, amb estils molt variats, han estat introduïts dins la mostra, creant certa expectació i interès entre el públic assistent. Entre aquests, podrem trobar l'historiador Ferran Martínez, amb les seves recreacions pròpies de l'art romànic; l'escriptor i col·laborador d'aquesta pàgina, l'escriptor Àngel Brichs, amb algunes làmines que componen llur 'pintura virginal'; i guaitar alguns del bodegons que pintà un dels il·lustres artistes de la ciutat de Terrassa: el pintor Sebastià Freixas.






A la mostra s'hi ha portat també, de la mà d'Àngel Brichs, un relleu escultòric titulat 'Dreams factory al 2009', creació de l'artista de Malgrat, Josep Cárceles i Vergés.
Amb tot, una sòbria exposició d'art ateneista que cal ser vista i valorada de prop, reflectida en les imatges de lletraferits i bohemis, que han passat i continuen passant per la històrica entitat terrassenca; una forja d'artistes, intel·lectuals i d'amics d'aquests dos últims, dels que aquesta se n'ha nodrit i se'n continuarà nodrint en el futur.




Font de les imatges:
Vocalia d'acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc




No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: