¿Qué lecturas os seducen más?

domingo, 24 de octubre de 2010

La 12a edició del "Voluntariat per la llengua" a Rubí es tanca amb un èxit rotund



El proppassat dimarts 15 de juny de 2010, tingué lloc l'acte de cloenda de la 12a edició del curs de parelles lingüístiques a Rubí i dels cursos diversos que organitzà, en la temporada anterior, el Servei de Català de la nostra ciutat.


Un acte que fou presidit per Ferran Lozano, director del CNL de Terrassa i Rubí, i per Roser Tutusaus, responsable del SLC de Rubí; acte que es tancà fent públic el veredicte d'un concurs de microrelats llegint, cadascuna de les guanyadores, les pròpies narracions dins del faristol del Castell de Rubí, on se celebrà l'acte. Esdeveniment que es tancà al pati del Castell, on es tastaren plats de diversos països, al temps que els Castellers de la ciutat feren un pilar de quatre per acomiadar una jornada plagada d'activitats.
Activitats que no cessen, ja que el Servei de Català pretén inaugurar la nova temporada 2010-2011, la qual s'encetarà a finals d'octubre d'enguany, continuant amb la seva bona trajectòria que, en els darrers anys, l'ha fet elevar-se en un centre integrador de referència obligada al Vallès Occidental.


Per més informació sobre la 13a edició del voluntariat lingüístic o si voleu participar-hi, sent voluntaris o aprenents, podeu escriure a: vxl.rubi@cpnl.cat o informar-vos al Servei: C/ Santa Maria, 17 - Tel. 93 697 54 05 (Rubí).
Quant als cursos de català per adults, des de fa anys, el Servei n'ofereix els següents:
Cursos orals i escrits, amb certificats oficials dels nivells: bàsic, elemental, intermedi, suficiència i superior.




Matriculació per números, que podeu recollir fins al 6 de setembre al Servei (nombre limitat de números).

Per més informació, podeu consultar-la dirigint-vos a l'adreça o trucant al telèfon abans esmentats.






Copyright:

Nota de premsa i fotografies:
© Revista Rubricata
(secció de cultura)




No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: