¿Qué lecturas os seducen más?

lunes, 9 de noviembre de 2009

Inauguració del Curs de Voluntariat per la llengua 2009-2010, a l'Ateneu Terrassenc








Fotografia (d'esquerra a dreta): Ferran Lozano (director del CNL de Terrassa), Cèlia Ros (vice-presidenta de l'Ateneu Terrassenc) i Màrius Massallé (Regidor de Medi Ambient i Normalització lingüística de l'Ajuntament de Terrassa).


El propassat Divendres 6 de Novembre d'enguany, es va signar un conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí i l'entitat egarenca "Ateneu Terrassenc". El capvespre va discórrer en un ambient festiu, on la sala d'actes de l'Ateneu va quedar poc o més reduïda davant les prop de cent-cinquanta persones que s'anaren arrenglerant dins la "Marinel·lo Bosch" (la sala d'actes de l'associació).

A la fotografia: En acabar l'esdeveniment i per gentilesa de l'Ateneu Terrassenc, es va servir un petit piscolavis amb vi i cava inclosos entre els assistents.


Però això no fou cap excusa per treure importància en aquest esdeveniment tant important per la ciutat de Terrassa com beneficiós per a tots aquells i aquelles que, per voluntat pròpia, sense protagonisme ni interesos de cap mena, han trencat la fina capa de gel que els separava com a éssers d'un mateix poble: la llengua. N'hi havia de tots els continents, races i colors. Però no era el color de la pell ni el fet que tots parlessin diferent objecte de rebuig o incomprensió, ans el contrari. Mitjà d'un rondallaire i d'una breu presentació pels representants i organitzadors de l'acte: la Sra. Cèlia Ros com a vice-presidenta de l'Ateneu, el Sr. Màrius Massallé i Bainad com a Regidor de Medi Ambient i Normalització lingüística de l'Ajuntament de Terrassa i President del CPNL de Terrassa i Rubí, i per últim, el Sr. Ferran Lozano, com a director del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa, serví com a sobretaula d'un acte que es perllongà fins passades les deu de la nit i, on les futures parelles lingüístiques, d'aquí i d'allí, tractaren de conéixer-se millor tot brindant amb una copa de cava, de vi, o amb un got amb coca-cola, ja que l'objectiu era entendre's i no ensenyar.

D'esquerra a dreta: Ferran Lozano, Àngel Brichs (Cap de la Vocalia d'Acció Literària de l'Ateneu Terrassenc, com a promotor i realitzador de l'acte), Cèlia Ros i Màrius Massallé.




Font: Vocalia d'Acció Literària i Filològica de l'Ateneu Terrassenc





No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: