¿Qué lecturas os seducen más?

jueves, 29 de julio de 2010

Certàmens literaris i altres activitats d'estiu

En aquest estiu, que ja ha començat, ens esperen tota una sèrie d'activitats i propostes literàries. Us hem seleccionat algunes de les més interessants:



Certàmens:




Premi 'Cavall Fort' 2010. Es concedirà al millor recull de tres reportatges o articles de divulgació científica, cultural, artística, geogràfica o d'actualitat, adreçats als lectors de la revista. Dotació: 2.500 euros. Més informació a: http://www.cavallfort.cat/ .















XIII Premi de Poesia 'Parc Taulí'. Més informació i bases a: http://www.tauli.cat/ .








13è Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions, 51è Premi Sant Jordi de novel·la i 52è Premi Carles Riba de poesia. Tres premis convocats i dotats per Òmnium cultural i Fundació Enciclopèdia catalana. Més informació a: http://www.omnium.cat/ .









I Concurso de microrrelatos Lorenzo Silva. Información y bases en: http://www.anceo.blogspot.com/ .










Activitats a l'aire lliure:



L'espai 'lleguim al jardí', que ofereix la Biblioteca de Catalunya, és una activitat proposada per aquesta entitat, en la que els lectors podran gaudir d'un dia de prèstec per a poder llegir en el magnífic jardí de més de mil cinc-cents metres quadrats del macro-complex gòtic ubicat al carrer de l'Hospital núm. 56 de Barcelona. Més informació a: http://www.bnc.cat/ .








Exposicions:



La mateixa Biblioteca de Barcelona celebra l'exposició 'Màrius Torres en el record: 1910-2010', una exposició que constarà de diverses etapes en la vida del poeta i escriptor ilerdenc, mitjançant documents històrics, gràfics i sonors, entre molts d'altres. Del 12 de juliol al 7 d'agost de 2010. Més informació a: www.bnc.cat .










No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: