¿Qué lecturas os seducen más?

jueves, 22 de julio de 2010

Nou espai de poesia a les nits de Catalunya Ràdio




El poeta i escriptor Josep-Miquel Servià, al centre de la imatge, tornarà, a partir de dilluns, dia 19, als micròfons de Catalunya Ràdio per tal de divulgar-hi –com havia fet durant dotze anys dins el programa 'El suplement'– diverses mostres de la poesia catalana i universal. Ara serà dins el programa “La nit dels ignorants, 2 . 0" —la nova dimensió que Xavier Solà donarà, les nits d’estiu, al popular programa nocturn de Catalunya Ràdio.
Aquest nou espai poètic serà intercomunicatiu: en ell es donarà opció als oients —esperonats amb un possible premi i amb l’ajut d’unes petites pistes humanes i literàries— a que endevinin l’autor del poema que, seleccionat i dit pel poeta empordanès, serà divulgat la nit següent.



Josep-Miquel Servià va obtenir fa anys, amb el seu programa 'Pati de lletres', el premi 'Òmnium Cultural' al 'millor producte radiofònic en llengua catalana', guardó que recollí al costat de Joaquim Maria Puyal que guanyà, el corresponent, a televisió.
Així mateix, l’equip d’ 'El suplement', de la mà de Xavier Solà— honorat també amb l’esmentat guardó— rebria, l’any 2005, el Premi “Ondas” al millor programa de ràdio.





Font de la notícia i les imatges:
Josep-Miquel Servià




No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: